Vart varmt och soligt idag också.

Jösses vad varmt det varit idag, men jag har hunnit gjort det jag tänkt mig idag förutom en sak men det får jag ta när det är lite svalare. Grillat lite och sen njutit av dagen och även beställt lite kläder så det ska bli roligt när de kommer och se hur de är. Dottern ville testa beställa från SHEIN då hennes syster redan gjort det och var nöjd med sitt köp. Fanns mycket fint men nja jag vill nog se och klämma på plaggen först innan jag köper till mig själv.

Känner mig rätt nöjd med det jag hann göra idag och även om det känns lite nervöst så kommer det bli otroligt spännande när det är klart sen och jag vet att jag verkligen kommer gilla det även om det innebär en del förändringar för både mig och familjen, men det är något vi alla har diskuterat och ja alla tycker det ska bli spännande. Sen vad det är kommer jag avslöja senare när allt är klart och ärligt det här med tålamod har egentligen inte varit min starka grej tidigare men nu så har jag massor av det...

Myser ner mig en liten stund till framför fläkten i soffan innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar