Vart ingen sovmorgon idag.

Godmorgon ja idag vaknade jag långt före klockan, tyckte jag kunde ta lite sovmorgon eftersom jag jobbade kväll igår men nja kroppen tyckte den sovit klart långt innan klockan ringer vid 6... Men ja det är ok jag sitter här och njuter av mitt morgonkaffe och kikar lite på månen som är bland molnen där uppe. Idag blir det lite pyssel här hemma och bara slappa tillsammans med familjen. Sonen ska till skolan men vi övriga är hemma då minstingen haft lite problem med magen och stora E har distansstudier.

Ganska skönt att kunna få njuta av dagen tillsammans med familjen och sen ska jag hämta lilla barnbarnet senare idag för det har inte blivit någon bebis än men vet att nu kan det ju komma när som helst då BF var igår. Det är lika spännande som om det var man själv som väntade och jag minns den där jobbiga tiden efter BF för varje dag kändes superlång och sen när det väl hoppade igång så ja då trodde man det var falskt alarm innan man kom in på sjukhuset och fick det bekräftat att nu äntligen var det igång haha men nu är det några år sen sista barnen kom med buller och bång så det är skönt att slippa den processen och bara få stötta någon annan. Och nu väntar vi med spänning när det ska bli.

Börjar bli dags att väcka upp sonen så han kan böra sin dag lite smått medans vi andra får njuta lite till.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

CristinaS
CristinaS,

Det blir ofta så när man vill sova länge vaknar man tidigt! Hoppas du får en fin dag! 🤗

nouw.com/cristinas
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja men jag får njuta lite längre av dagen 😊 Tack och du med får ha en fin dag 🤗

nouw.com/positiv5barnsmamma
Tilldamedmera
Tilldamedmera,

Ja, så är det här med. Igår somnade jag dessutom m mini som la sig 20.30. Vaknade kl. 02.30, pigg. I vanliga fall glor jag i mobilen men inatt pluggade jag på min kurs-juridisk grundutbildning.🙃😊

nouw.com/tilldamedmera
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Oj ja då får man passa på 😊 Vad spännande det låter 😊

nouw.com/positiv5barnsmamma
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag hoppas att du kan vila senare
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja det kommer jag kunna om det behövs 😊

nouw.com/positiv5barnsmamma