Vart en riktigt härlig och bra dag.

Ja dagen har verkligen bjudit på en massa trevliga möten, samtal och även ett erbjudande jag inte kommer tacka nej till och det ska verkligen bli spännande och detta är något jag verkligen ser fram emot. Så nu ska jag hinna landa i det hela och sen bara njuta av allt också men det kommer jag nog få tid till så småningom. Kommer berätta mer när allt är klart...
Ja dagen har verkligen gått fort och jag har verkligen haft en bra dag med många intressanta samtal och jag insåg att nu har jag jobbat klart för denna månad! Är ju ledig nu då jag tog långhelg denna veckan.

Just nu när det är så mycket som snurrar i huvudet så känns det lite skönt att få vara ledig så jag hinner kolla upp lite innan det är dags för jobb igen. Och ja det är mycket som snurrar i tankarna men det brukar lugna sig så småningom.
Haft lite samtal med mina små och hann mysa lite med lilla E innan hon somnade och det är en sak jag verkligen uppskattar att kunna få säga godnatt till barnen innan de somnar och ja det vill jag verkligen fortsätta med.

Men nu tänker jag mysa ner mig en liten stund till innan det blir dags att byta ut det mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer