Vart en riktigt härlig dag.

Vilken härlig dag det vart, fågelsång och porlande vatten när jag gick till skolan så man nästan trodde det var vår. Så skönt att gå sakta och låta tankarna fara som dem ville. Har en del i tankarna nu men ja det kommer nog lösa sig så småningom.
Sen hela dagen med kunder och att få pyssla om deras fötter, det känns mer och mer att jag verkligen hittat mitt jobb jag kommer göra resten av mitt liv. Enda tråkiga var att det var så fina fötter som vi fick pyssla om men ja dem riktigt hemska kommer kanske inte till oss utan går till en som redan är färdigutbildad. Så jag hoppas jag kan få se såna fötter när vi ska ha praktik sen.

Efter skolan så vart det en skönt promenad igen och sen lite handling och äta lite gott innan jag landade här framför tv:n igen och bara njuter av kvällen. Pysslat om mina fötter lite nu under kvällen och ja jag vet ju att man ska göra detta oftare så bättring ska det bli även om man är trött så måste man se över fötterna med jämna mellanrum och kanske smörja dem eller bara pyssla om dem.
Och imorgon blir det fler kunder som vi kan pyssla om lite.

Min dag var jättebra och jag hoppas eran med varit bra, nu avslutar jag kvällen med lite tv och slapp innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer