Vart en lite kortare dag än jag först trott.

Fick överraska familjen och kom hem lite tidigare eftersom jag fått en avbokning så jag kunde sluta lite tidigare och ja ibland är det skönt men oftast brukar det vara åt andra hållet och man kommer hem senare för man tar in en kund till innan man slutar. Så det var lite omväxling idag och ganska skönt att sluta lite tidigare och ja så kan det bli ibland men det är helt ok att det händer ibland så man kan få en chans att överraska någon.

Idag hade familjen bestämt vi skulle äta tacos och jag protesterade inte utan gjorde i ordning det jag skulle och sen åt vi med god aptit men ändå vart det massor kvar så de har till lunch imorgon. Jag hade en matlåda redan så det är skönt.
Har fått ett erbjudande om en kurs jag varit sugen på länge men jag vet inte om det är läge riktigt nu men ja jag får fundera lite till för jag behöver inte bestämma mig riktigt än. Och det är väl oftast när man inte riktigt har tiden som de där erbjudandena dyker upp, men nu fick jag tillfälle att börja när det passar mig men jag behöver bestämma mig och betala in den innan den sista denna månad.... Så ja jag får väl fundera lite denna vecka och se vad jag kommer fram till.

Funderar på att byta ut soffan mot sängen snart och kolla på en film eller något avsnitt innan det är dags att sova så man orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar