Vart en kreativ dag och vi har haft väldigt roligt.

Fick testa våra nya roliga färglåda som jag köpte på Lidl i lördags och ja det var lite speciellt MEN det gav mersmak och nu vill vi ha fler såna saker att göra och testa så vi kan få nya kreativa alster att sätta på väggen. Men vi måste nog köpa hem mer grundvätska så vi kan göra lite fler roliga alster på det sätt vi gjorde idag. Visst det vart kladdigt MEN så roligt och både jag och lilla fröken gillade det. Och barnen klagade inte att vi åt middag i vardagsrummet idag haha för köksbordet är fullt med våra alster som ligger på torkning.

Har även tagit hand om rentvätten och hunnit tvätta två maskiner så nu hänger det på torkning så skönt när det blir klart sen. Så nu har jag myst ner mig i soffan lite och kikar på tv en stund och sen surfar lite på datorn. Vem vet vad för roligt jag kan hitta.
Men jag fick besked att jag vart godkänd i arbetet jag skickade in förra veckan om "syfte och frågeställning" så det känns så skönt och det är den jag ska använda till mitt examensarbete.

Men nu tänker jag mysa ner mig en stund till innan det är dags att byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer