Vart en intressant dag och jag är nöjd.

Idag har jag verkligen fått gjort en massa "pilljobb" nageltrång är ett riktigt "pillgöra" och ja det märks de har ont men när de går därifrån nöjda ja då är även jag nöjd. Det är svårt att ta över efter någon som varit grym på just nageltrång och ja jag fick verkligen se hur hon arbetade när jag hade praktik hos henne och jag vet ju hur mycket man ibland får göra även om det kan göra ont för kunden. Men många av de vet också att det lilla som gör ont i stolen belönar sig sen då de kan gå och sova utan att ha ont efteråt. Jag har ingen egen erfarenhet av nageltrång så jag kan inte riktigt uttala mig om hur det känns, mer än att det ska göra fruktansvärt ont.

Men roligt har det varit och många goa skratt har det ändå blivit under dagen. Sen hem och fundera lite varför de hade parkerat på "fel" sida av vägen när jag skulle hem men ja de har bara flyttat parkeringsskyltarna så det får man nog tänka på nästa gång man ska jobba så man inte får böter för man står fel. De där lapparna kommer när man minst anar det.
Hann njuta av lite sol jag med efter jobbet så jag är nöjd och hoppas det kommer mer längre fram när jag är ledig.

Nej nu ska jag nog mysa ner mig en stund i soffan innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,
Kloka ord! Ja fy att ha nageltrång kan vara riktigt jobigt, du är en hjälte som får det att försvinna 😊
nouw.com/jopphejjdihejjda
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Tackar, ja jag hoppas jag kan göra skillnad även om det är svårt att arbeta när man vet att den man ska hjälpa har fruktansvärt ont och man är där o pillar i det, men ofta ser man när man får bort den värsta biten för då brukar de slappna av 🙏😊

nouw.com/positiv5barnsmamma
Livetssanning
Livetssanning,

Nageltrång ajaj inte skönt.

Får ofta de själv då naglarna blir lite konstiga av min reuma . Krya på dig

nouw.com/livetssanning
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Jag har ingen erfarenhet hur det känns men märker ju på kunderna hur ont de har när de kommer till mig för att få hjälp.

nouw.com/positiv5barnsmamma