Vart en härlig dag även om jag klev utanför min komfortzon lite.

Ja ibland ska man prata med rätt person vid rätt tillfälle för att man ska inse att det är man själv som skapat problemet som egentligen inte fanns. Det kommer jag vara evigt tacksam för och jag hoppas den personen inser hur mycket det betydde för mig.
Har hunnit gjort alla jobbiga samtal och även hunnit få fram lite nya idéer som jag ska spinna vidare på vid tillfälle och ja jag vill verkligen ha en bra plattform där jag kan utforma det precis så som jag vill ha det. Men vart kan man hitta en sån?

Middagen vart så där supergod och alla vart nöjda, det enkla är ibland det godaste. Så idag fick det bli potatisgratäng och kassler med fetaostsallad. Mums och i morgon har lilla E bestämt att hon vill ha spagetti och köttfärssås så ja det ska jag göra efter lite jobb.
Får se sen om jag kan få lite tid till att spinna vidare på det jag försöker skapa. Men det är lite som en målning och spännande att se hur det utvecklas och formas till den färdiga skapelsen.

Myser ner mig i soffan en stund till och kikar på tv innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer