Vart en härlig dag.

Ja dagen har varit effektiv och vi fick även fira dottern och jag är tacksam att vi fick mysa lite med hennes tjejer även om minsta inte var så pigg, hon fick sitt 5 månaders vaccin igår. Men det brukar gå över så vi hoppas den lilla mår bättre imorgon så de kan komma och fira våran stora E som fyller år. Och ja jag vet jag har många som fyller nu i slutet på juni, början på juli men sen är det lugnt igen. Men jag älskar att få skämma bort mina älsklingar och är tacksam att jag fortfarande får göra det så som jag vill (med skönsång och en massa pinsamheter) men jag gör det av kärlek så de står ut en gång om året.

Dagen bjöd på lite regn, sol och även lite gråa moln men jag har haft tur och varit ute när det varit uppehåll men ett tag såg det ut som vi hamnat mitt i en regnskur men det var bara lilla barnbarnet som lekte med sin vattenpistol och jagade stora moster lite hihi vet inte vem av de som hade roligast men vi som tittade på behörigt avstånd hade roligt.
Haft en mysig dag med nära och kära även om grabbarna saknades men ja de var upptagna med jobb så de var ursäktade även om det varit roligt att ha de med när vi hade lite kalas men det är ju tyvärr så det blir ibland.

Nu tänker jag mysa ner mig en stund till innan det är dags att byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer