Vart bättre än jag trodde det skull bli.

Så härligt väder idag och jag har verkligen fått njuta en stund. Har hunnit med allt jag tänkt mig och sen fick jag och lilla fröken kika lite på filmer och det var ganska soft även om jag slumrade till en stund. Har fixat flytt av el och bredband/fiber så det känns skönt och sen kommer vi även fixa adressändringen men det blir lite längre fram. Och ja vårat internet kommer öka ganska bra då det finns fiber där vi kommer bo sen och för samma summa jag betalar idag för vårat internet så får vi en bra hastighet så jag tror barnen kommer bli nöjda och ja jag kommer bli det i alla fall. Sen vart det en nytt elavtal och det blir lite billigare än det jag har idag så ja jag är väldigt nöjd och glad.

Och sen är det ju fredag i morgon, så det kan ju inte bli bättre. Får se om jag kan få njuta lite av det vackra vädret då med.
Hämta paket idag med mina böcker för nästa kurs och ja jag tror jag kommer fixa det även om det kan kännas lite läskigt men det kan ju vara bra att veta hur man ska bokföra och sen det här med moms och skatter så ja det kommer bli några intressanta veckor med företagsekonomi och entreprenörskap. Men det är inte förrän nästa vecka.

Nu tänker jag mysa ner mig i soffan en stund till innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer