Varje situation i livet är tillfällig.

Every situation in life is temporary.
So, when life is good, make sure you enjoy and receive it fully.
And when life is not so good, remember that it will not last forever and better days are on the way.

Varje situation i livet är tillfällig.
Så när livet är bra, se till att du njuter och gör det fullt ut.
Och när livet inte är så bra, kom ihåg att det inte kommer att vara för evigt och bättre dagar är på väg.

Ja livet går upp och ner ibland är vi på topp och ibland når vi botten och det är helt ok oavsett för livet är så och det är i dem dåliga dagarna vi lär oss inte bara saker om andra utan även om oss själva.
Och det är i de bra dagarna vi orkar med de runt oss som kanske inte mår så bra själva och det är på de bra dagarna vi kan stötta och hjälpa andra som kan behöva det och ja vi arbetar även med oss själva de bra dagarna och det är enklare att göra bra val en sån dag än en dålig dag.

Så oavsett om du har en bra dag eller en dålig så kom ihåg att de dåliga är lättare att räkna och de kommer inte vara beständiga och det kommer bättre dagar och då kanske det känns lite lättare.
Medans när vi har bättre dagar så har vi en chans att andas ut och njuta av det som vi har runt oss och det finns mycket bra vi har runt oss hela tiden men som kan vara lite svårare att uppskatta om man har en dålig dag.

Men oavsett vilka situationer du hamnar i så tänk på att även den värsta stormen avtar så småningom och efter regn kommer solsken och kanske även en regnbåge och förgyller din dag.

Gillar

Kommentarer