Varje dag då du vaknat upp har du ett val.

Varje dag då du vaknat upp har du ett val.
Du kan antingen välja att vara negativ eller positiv.
Så enkelt är det.

Ja det är så enkelt eller?
Jo det är dig det hänger på och din attityd som skapar din dag.
För många tror att nej det gör det inte det beror på andra saker vi inte kan styr över.
Jo visst det händer saker runt dig som du inte kan styra över MEN du kan alltid styra över ditt sätt att reagera på det som händer.

Och oavsett vad det är som händer så kan du reagera på ett positivt sätt eller ett negativt och vilket det blir beror helt och hållet på dig!!
För din attityd är det enda du kan styra över och ja även om det är tråkiga saker som händer runt dig så kan du ändå se på det på ett positivt sätt och säga ja det är tråkigt MEN det kunde varit värre så du är glad det inte är det. Eller du kan säga att det är det allra värsta som hänt och inget kan bli värre så ja oavsett hur du reagerar så är det som du tror.

Och ärligt visst finns det värre saker som kan hända?
Jo då det finns många saker som kan vara värre men du kanske tycker det är supertråkigt att det som hände hände just dig och ja det kan jag hålla med om men det innebär inte att vi måste gräva ner oss i det tråkiga som hänt utan vi kan se fram emot det som kan bli bättre och att ha en positiv attityd innebär inte att vi struntar i det som hänt. Vi fokuserar bara på det som är bra i en dålig situation.

Varje morgon har du ett val att se på hur din dag ska bli, vad kommer det bli?

Gillar

Kommentarer

Ramiro
Ramiro,
Fin cIT-stöd 🌹
nouw.com/ramiro