Varje cell i din kropp är läkt. Det förflutna är över.

Every cell in your body is healed. The past is over. Your inner being is filled with love & light. Allow your rebirth.

Varje cell i din kropp är läkt. Det förflutna är över. Din inre varelse är fylld med kärlek och ljus. Tillåt dig att återfödas.

Oavsett vad du varit med om i det förflutna så kan vi läka, ja jag vet att vissa saker kanske inte kan läkas säger en del MEN jag säger att jo det går även om det kan ta väldigt lång tid. Och jag vet att hjärnan är en liten knepig sak för ibland gömmer den saker som kan vara svåra att hantera men så rätt var det är så kommer dem tillbaka när man minst anar det.

Jag får fortfarande minnesbilder som jag trott jag redan bearbetat och som jag trott var läkt men nej det är vissa saker som behöver arbetas om och om igen för det kan vara svårt att släppa det eller låta det läka och sen även om man accepterar att det hänt så ja det kan komma tillbaka och påminna en i vissa situationer och ja jag har nog accepterat att jag har mycket kvar att bearbeta och att det kan bli jobbigt när jag ska ta fram det som gömt sig i något liten vrå i min hjärna.

Men när det är gjort så kommer jag vara läkt och ja jag har läkt en hel del sen jag började bearbeta saker och det är något jag kommer vara tacksam över. För det förflutna är det som varit och nej det kan inte skada mig längre så som det kunde förut även om det är en bit kvar att gå för att bli helt läkt, men det är ju något som hände i det förflutna så ja jag kan aldrig förändra det bara acceptera det.

Och se mig återfödas som en hel person har varit en spännande resa och ja jag har använt det för att växa och lära mig mer om mig själv och jag har insett att även om det varit en tuff resa så har den format mig till den jag är idag.

Gillar

Kommentarer