Varit fullt upp men jag är nöjd med dagen.

Ja dagen gick väldigt fort men jag är nöjd med den men väldigt trött så jag kommer nog somna fort sen. Ja det har varit en händelserik dag och många intryck har det blivit men lite sömn kommer nog göra det lite enklare att se över allt.
Nej allt är inte guld som glimmar men det kan ju bli en bra sak ändå om man kikar lite extra men det kan lika gärna bli skit av det. Så ja framtiden får visa vad det kan bli av det hela. Men jag är inte direkt orolig bara lite fundersam just nu, men det kommer säkert lösa sig så småningom.

Missade det stora eventen som var online men vet att det spelades in så ja jag får kika på det senare men just nu så orkar jag inte helt enkelt. Det var skönt att få landa i soffan efter en dag med mycket stående och en del gående och det märks man är ledig och mest tagit det lugnt för det känns i kroppen men det är en skön känsla och jag måste se till att komma ut och gå lite promenader när jag är långledig för jag behöver röra på mig lite också även om jag har min dans i vardagsrummet med minstingen så är det ändå skönt med att komma ut lite i friska luften.

Nej myser ner mig i soffan en stund till innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer