Varit en härlig dag och jag har njutit massor.

Varit en lugn dag med en massa mys och bus och lilla barnbarnet fick följa med moster ner till affären och handla lite lördagsgodis (då morbror ätit upp det mormor köpt) så hon vart jättenöjd och har mumsat och njutit av det hon fick köpa.
Blåst en hel del ute men ja vi har njutit inne så det var en helt ok dag för oss även om jag haft lite koll på växthusen så inte de skulle blåsa iväg, men det var ingen fara de stod stadigt så det är skönt.

Tvätten är klar och hänger på tork så det känns skönt och jag har hunnit sitta och läsa en liten stund så jag är nöjd med dagen och ser fram emot morgondagen då jag ska förbereda lite inför veckan som kommer och kika lite på lilla E:s kläder så vi vet vad vi behöver förnya och inte... Hon har lämnat en önskelista på vad hon vill ha så ja vi får väl se vad vi ska hitta på för roligt och när vi ska få tid att åka iväg och shoppa det hon vill ha, men någon liten lucka ska vi nog hitta så vi kan spendera lite på det hon vill ha.

Nu tänker jag mysa ner mig en liten stund till innan det är dags att byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar