Varit effektiv i dag och hunnit med mer än jag räknat med.

Varit en effektiv dag och jag har hunnit skicka in veckans inlämningsuppgift och tvätta allt och sen har dem hamnat i skåp och lådor där dem skulle vara så jag är nöjd. Fixat inköpslistan till imorgon och ska även hämta paket både åt mig och sonen. Sen får det bli en pysseldag och börja kolla nästa veckas inlämningsuppgift och kanske kan jag börja lite smått på den. Såg att det var inte så mycket jobb nästa vecka så ja jag hinner nog göra den ändå men det är några föreläsningar som jag ska delta i och hinna se så ja det kan ju inte skada att börja redan nu. Är ganska intressant då nästa veckas uppgift handlar om personligheter och det är intressant att se vart man själv hamnar och hur man bemöter dem olika typerna.

Ja det har varit fullt upp idag men jag har hunnit njuta av min tid och mysa med trollen och idag fick äntligen lilla E beställa mat haha som hon längtat så ja det vart kebabpizza med fries, hennes favorit. Och jag fick ta en kebabtallrik och nej jag klagade inte det var gott, men inte så nyttigt kanske. Och imorgon ska vi göra i ordning hamburgertallrik har vi bestämt så det ska inhandlas.
Och kanske kan vi göra någon provtvål jag och E, ja vi får se vad dagen i morgon kommer innehålla.

Nu myser jag ner mig i soffan lite och kikar på tv innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer