Varför stannar du i fängelse när dörren står vidöppen?

Why do you stay in prison when the door is so wide open?

Varför stannar du i fängelse när dörren står vidöppen?

Ja det finns inget värre än det mentala fängelset vi bygger upp runt oss för att vi är rädda och vill skydda oss själva.
Men varför stanna när dörren står vidöppen?
Ja det kan finnas många anledningar till varför man stannar i sitt fängelse men det är ok att även kliva utanför och se världen utanför.
Ja det kan vara läskigt men livet är till för att levas och att stanna i ett fängelse som man byggt upp för man är rädd är aldrig bra.

Man kan bearbeta sin rädsla och få hjälp om man inte kan klara det själv, för ett fängelse är till för man ska begrunda sina synder inte låsa in sig i för man är rädd. Så ta hjälp och kom ut från ditt fängelse och njut av det som livet har att ge.
Nej jag förstår det är svårt och det kan vara väldigt svårt att riva den mur man byggt upp och jag lovar även om det tar tid så kommer du tycka det är värt det när du är klar.

Jag byggde upp en mur runt mig när jag gick igenom en svår sak i mitt liv men jag vet att jag har arbetat mycket med mig själv och nej jag är inte helt klar än men jag har kommit lång väg och tagit bort mycket av min mur även om en liten bit är kvar så är jag på väg och det känns underbart.

Gillar

Kommentarer