Våren är välkommen!

Uppe tidigt och ska vara på jobbet hela dagen så det är bara börja ladda! Heldag sen ledigt till söndag så nej jag klagar inte hihi

Känns lite konstigt att jag är själv hemma men det blir bättre sen när vi flyttat då kan de sova hemma jämnt och jag har ju närmare till barnvakten och dottern så jag även kan ställa upp för henne nu när hon ska göra något i höst sen. Skönt när man kan hjälpas åt lite och ge tillbaka lite av all hjälp jag fått.

Snart är det dax för kryssningen för mig o två av barnen, ska bli så roligt och skönt att få komma bort ett tag och bara njuta!
Vet att barnen längtar också och ser fram emot denna resa lika mycket som jag.

Längtar efter att vi ska flytta också hihi ja det kommer närma sig fort men ändå det skulle vara sååå skönt om det redan var klart! Har börjat rensa och planera vad jag ska ha kvar och vad som ska iväg och det är kanonskönt att rensa i röran och få ordning! Mycket saker kommer jag göra mig av med och för en gångs skull så känns det jätteskönt, förut har jag varit väldigt rädd att kasta eller ge bort saker MEN nu är det så skönt att rensa och veta att någon annan kan få glädje av allt som jag inte använder!

Nej dags att sparka igång dagen lite smått och njuta av allt som kommer hända!

Kram kram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229