Var tacksam för varje chans du får.

Be thankful every chance you get.
Not because life has been easy, perfect or exactly as you had anticipated,
but because you choose to be happy and grateful for all the good things you do have and all the problems you know you don't have.

Var tacksam för varje chans du får.
Inte för att livet har varit enkelt, perfekt eller exakt som du hade förväntat dig,
utan för att du väljer att vara glad och tacksam för alla de goda saker du har och alla de problem du vet att du inte har.

Nej livet blir inte alltid som man förväntar sig och det är sällan enkelt och perfekt men man kan var tacksam för allt det goda man har i livet, och ja när man stannar upp och tänker efter så finns det massor av det goda i livet. Och alla problem som inte vi har kanske vi ska vara tacksam över.

Ja det finns så många problem här i världen och jag är väldigt tacksam över att jag inte har dem utan dem problem jag har verkar så små i jämförelse och det är jag tacksam över.
Sen finns det så många saker man tar för givet här i livet som man kanske inte inser hur det skulle vara utan och nej alla har inte rinnande rent vatten i en kran inomhus. Eller ström i vägguttaget.
Inte alla barn har en dator eller inte ens varje familj har en dator och det kan göra det svårt för barnen när det krävs mer och mer att dem har tillgång till datorer och internet även hemma.
Nej långt ifrån alla har tillgång till det.
Och jag är tacksam över att vi har alla dem sakerna i vårat hem.

Det finns många som kanske inte ens har ett hem eller en familj utan är helt själva här i världen, det finns dem som knappt har kläder att ta på sig..... Sen finns det dem som har så mycket kläder att dem har svårt att bestämma sig för vad dem ska ha på sig.
Vi har alla olika problem men vi ska kanske vara tacksam över att dem vi har är enkla egentligen och vi har inga krig här där vi bor.
Vi har skola till barnen och dem kan vara ute och vi har en natur som är underbart vacker.

Inte alla har det så bra som vi har.
Vad är DU tacksam över?

Gillar

Kommentarer

elladeenarose
elladeenarose,
Så fint inlägg 😊 och som du säger man ska vara tacksam för det man har.
nouw.com/elladeenarose
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja man glömmer lätt bort det man har o ser bara sånt man saknar i sitt liv.
nouw.com/positiv5barnsmamma