Var tacksam för det du redan har när du strävar efter dina mål.

Be grateful for what you already have while you pursue your goals.
If you aren't grateful for what you already have,
what makes you think you would be happy with more.

Var tacksam för det du redan har när du strävar efter dina mål.
Om du inte är tacksam för det du redan har,
vad får dig att tro att du skulle vara nöjd med mer.

Ja vi tar många saker för givet och inser inte vad vi har förrän vi förlorar det och då kan det vara för sent.
Men när du går mot dina mål så var tacksam över allt du har och de du möter för det ger dig mer att vara tacksam över.
Och när vi strävar mot våra mål så kommer vi få se fler och fler saker och vi kommer möta andra människor som kommer hjälpa oss att nå våra mål och visar vi tacksamhet så kommer fler och fler vilja hjälpa dig.

Det är när du inte inser vad du redan har och visar tacksamhet över det som du kan förlora det och ja det finns många saker i våra liv som vi verkligen tar för givet... som tex rent vatten när vi vrider på kranen, eller värme i elementen när vi har ett hem och tak över huvudet som skyddar oss. Det finns många som skulle bli väldigt tacksam över det du har som du tar för givet.

Vi är ganska bekväma och tar många saker för givet och gnäller otroligt mycket om det skulle sluta komma, som elektriciteten. Ja du skulle klara dig en kortare stund men i dagens samhälle när vi är så beroende av alla saker som fungerar med ström, tex datorer, tv apparater, mobiltelefoner etc. Många saker i hemmet fungerar med ström, värme till elementen, spisen där du lagar mat, diskmaskinen eller tvättmaskinen... Hur många vet hur man tvättar för hand? Eller ens lagar mat på öppen eld? Jo nu vill jag nog inbilla mig att det finns folk som vet hur man gör så vi slipper svälta ihjäl MEN alla mat som ligger i våra frysar kommer ju bli förstörda så småningom....

Det finns så mycket i livet som vi tar för givet och ja även människor och vi kommer inte sakna de förrän de försvinner.
Men sätter du dig och börjar se runt dig så kommer du inser hur mycket det finns i din närhet som du kan vara tacksam för.
Och om du inte är nöjd med det du har, varför tror du att du ska bli nöjd med mer?

Gillar

Kommentarer