Var personen som får andra att känna sig speciella.

Be the person that makes others feel special.
Be known for your kindness and grace.

Var personen som får andra att känna sig speciella.
Var känd för din vänlighet och nåd.

Ja att få någon att känna sig speciell är en konst som inte alla kan klara och när man möter någon som får en att känna sig speciell så vet man att man har en väldigt speciell person där eftersom långt ifrån alla man möter får en att känna sig speciell.
Du kan också bli en sån person genom att visa dig vara närvarande när den du möter pratar och nja inte alla kommer förstå vem de har framför sig men visa intresse i någon genom att vara närvarande är att få någon att känna sig speciell.

För idag har vi så bråttom i våra liv så vi har inte tid att lyssna när någon vill berätta något, men när du stannar till och lyssnar så kommer den du lyssnar på känna sig speciell. För du ser den och ger av din dyrbara tid för att lyssna på det den har att berätta.
Vilket gör att man känner sig speciell.

En person som får dig att känna dig speciell kommer du minnas som vänlig och en person som alltid hittade det goda i allt och som aldrig dömde någon utan såg det goda även i dig.
En sån person som man skulle vilja vara, en person som andra minns som vänlig och den som visade nåd mot allt och alla, som inte dömde någon eller som var snäll mot allt och alla oavsett hur andra var mot en.

Stanna upp och lyssna på vad de runt dig vill berätta och du kommer få de att känna sig speciella.

Gillar

Kommentarer