Var inte rädd för att säga adjö: det är en del av livet.

Kom ihåg att du för att starta en ny etapp måste avsluta en annan. Var inte rädd för att säga adjö: det är en del av livet.

Ja när något tar slut så är det oftast början på något nytt och varje avslut kan kännas tråkigt men hur vore det om vi vore kvar i det hela tiden? Då skulle vi inte komma framåt utan bara stå kvar och stampa på samma ställer hela tiden.

Och vi säger adjö till många saker och människor under vår tid här på jorden.
Vi börjar skolan och vi avslutar skolan, vi träffar vänner och vi säger adjö till en del och en del stannar kvar lite längre.
Vi gör avslut och börjar saker genom hela livet.
Och ja det är så livet är.

Men ibland måste vi säga adjö till någon vi egentligen vill ha kvar men den personen kanske väljer att gå vidare och säger adjö till dig och ja vi måste ibland acceptera när andra säger adjö även om vi inte är redo själva. Och vid såna tillfällen blir man ledsen och ja det är ok att bli det, man får försöka minnas allt det roliga man gjort tillsammans istället för att vara ledsen över att den personen lämnat dig.

För vissa adjö kan man aldrig undvika även om man skulle vilja det, men då kan man tänka att även om den personen inte är med mig här och nu i fysisk form så finns den med mig i mina tankar.


Gillar

Kommentarer