Var inte rädd för att gå bort från saker, platser och människor som lämnar din själ tung.

Don't be afraid to walk away from things, places and people that leave your soul heavy.

Var inte rädd för att gå bort från saker, platser och människor som lämnar din själ tung.

Ibland är det svårt och med ett tungt hjärta man får ta farväl av något eller någon som kanske betytt mycket för en men som ändå inte varit bra för en (man vet oftast att det inte varit bra eftersom man nu är på väg att lämna det). Och även om det känns svårt så vet man att man förtjänar något bättre.

När du har en sak, en plats eller en människa som gör att det känns svårt och tufft att ha det i sitt liv, det känns som du kvävs nästan så är det nog dags att lämna det i det förflutna och gå vidare, nej det är ingen lätt sak utan en av de svåraste sakerna man kanske får göra. Men den är nödvändig för att du ska kunna andas igen.

Och för mig har det skett både frivilligt och motvilligt vissa gånger att man är tvingad att lämna en sak, en plats eller en människa där den hör hemma, och det är inte hos dig. Så ja vissa stunder har det gått ganska enkelt men vissa har även varit väldigt tungt och jobbigt men ja jag har överlevt och jag vet att hade jag inte gjort det så hade jag aldrig varit där jag är idag och jag hade inte varit den jag är idag. Så även om det är jobbigt och tufft när man väl gör det så är det för din egna skull du gör det, för att du ska få slippa ha en tung själ och få det lite lättare att andas efteråt.

Så även om det känns som den svåraste saken i världen så fundera vad som är bäst för dig, är det att gå omkring med det som tynger ner din själ eller att låta den sväva och må bra. Sen kanske det är lättare att släppa taget.

Gillar

Kommentarer