Var inte bara snäll mot andra. Var också snäll mot dig själv.

Don't just be good to others. Be good to yourself too.

Var inte bara snäll mot andra. Var också snäll mot dig själv.

Ja du ska vara snäll mot de du möter och har runt dig men du glömmer lätt bort den viktigaste personen i ditt liv, nämligen DIG själv! För finns det en hårdare kritiker än den vi är mot oss själva?
Hur ofta ger du beröm till dig själv? När sa du till dig själv att du gjorde något bra eller att du älskar dig själv?

Nej det är inte ofta man säger såna saker men vi kanske skulle behöva göra det lite oftare. För vi alla mår bra av att få höra när vi gör något bra och är älskade. Så ställ dig framför en spegel och säg "Tack för idag, jag gjorde mitt bästa och det är jag nöjd med. Jag älskar dig" när vi säger det så ja det kan kännas lite fånigt i början MEN det kommer kännas bättre efter några gånger och det gör en stor skillnad i ens liv när man är snällare mot sig själv och ger beröm ibland och säger att man älskar sig själv.

För den person du kommer umgås med och ha det längsta förhållandet med är dig själv. Så var snäll och omtänksam för det förhållandet kommer man inte ifrån, utan man får stå ut med sig själv och varför då inte göra det till något bra? Och varför inte lära känna denna fantastiska person du ser i spegeln varje dag.

Gillar

Kommentarer