Var glad utan anledning, som ett barn.

Be happy for no reason, like a child.
If you are happy for a reason, you're in trouble, because that reason can be taken away from you.

Var glad utan anledning, som ett barn.
Om du är glad av en anledning, är du i trubbel, eftersom den anledningen kan tas bort från dig.

Ja att vara glad utan en anledning har vi fått lära oss är inget "normala" människor är utan man har en anledning att vara glad.
Men vem har bestämt det egentligen?
Du kan ju faktiskt vakna och må hur bra som helst och varför kan du då inte få vara glad utan att egentligen ha en anledning?

För när du är glad av en anledning så kan den anledningen försvinna eller bli sämre och ska det då påverka om du är glad eller inte? Nej absolut inte! Du har rätt att vara glad oavsett anledningen och om du väljer att vara glad utan en anledning så är det DITT val och inget någon ska bestämma över.

För den som är glad för inget utan bara för att den vill kommer fortsätta vara glad oavsett vad den går till mötes under dagen.
Medans den som är glad av en anledning kommer sluta vara glad när man tar den anledningen bort från den personen.

Sluta aldrig vara den som bestämmer om du ska vara glad eller inte och över vad eller inget. Du väljer det du vill och jag väljer det jag vill och om du väljer att vara glad utan en anledning så är det DITT val och jag ska inte bry mig om det och inte försöka påverka dig att det är fel. För då är det mig det är fel på inte dig!

Låt ingen påverka dig utan gör dina val utifrån vad du vill och inte vad andra vill eller tycker du ska göra.

Gillar

Kommentarer