Var den förändring du vill se i världen.

Be the change you wish to see in the world.

Var den förändring du vill se i världen.

Jag tror att många gånger när vi vill ha en förändring i världen så tycker vi att andra ska fixa det för det är för stort för lilla mig.
Men vill man ha en förändring kan man gå till sig själv och se vad kan jag göra för att göra en förändring här runt mig?
Nej det är inte lätt med förändringar men ibland är det nödvändigt.

Och en förändring kan handla om att vi ändrar fokus på något.
Krig tex är något som dem flesta tycker illa om och som många vill ska sluta, men där kan det bli svårt att förändra för det är andra som påverkar det också. Hur ska man kunna förändra det? Ja om vi går till oss själva, hur ofta blir vi arga eller irriterade på andra och kanske ibland säger vi elaka saker som kan såra och vi bråkar ibland. Nej vi tar inte till vapen men vi kan såra med ord och ja oskyldiga kan bli lidande....
MEN om vi vill göra en förändring i världen och kanske vara snällare mot dem vi möter, även om det kan vara idioter ibland med knäppa inställningar, så ja det är ju inte våran inställning! Om vi är snälla mot dem vi möter så visar vi andra hur man kan vara mot dem man möter och på det sätt förändra världen lite och vem vet det kan ju spridas som ringar på vattnet.

Vill man ha en förändring så börja med att titta på dig själv och ditt liv.

Gillar

Kommentarer