Var den du är så älskar rätt personer dig.

Haft en helt underbar dag, vi har ätit och fikat med glögg, lussekatt o pepparkaka. Jag har målat och barnen har spelat spel, lekt och kollat på film innan vi satte oss i kväll och spelade bingolotto men nej ingen tur ikväll men det va roligt att spela.

Tänk vad skönt det är för kropp o sinne ibland att låta de få bestämma takten och vad man ska göra emellanåt. Jag har njutit massor och jag vet att barnen har tyckt det va skönt att bara vara hemma. Det gör gott för själen.

Jag är så tacksam att jag lever det liv jag lever just nu och jag vet att mycket av det som varit är borta och vi läker mer o mer och har börjat skapa oss en annan framtid och ja jag är väldigt lycklig men samtidigt rädd och det är något jag bearbetar och försöker förändra men ibland är det svårt. Det här med relationer kan va väldigt svårt och verka skrämmande.

Haha blir lite sentimental så här vid juletid och särskilt när jag kollar på någon romantisk film hihi Men den är ju så bra så jag måste ju se klart den o då kommer det tankar att det skulle kanske va skönt med någon vid min sida, och ja det är det som skrämmer mig. Men jag kanske skulle ge den där en chans ändå ;)

Nu får det bli att kolla klart filmen o sen se till att få lite vila :) Natti natti

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229