Vänta inte till dödsbädd med att tala om för folk vad du tycker om dom.

Vänta inte till dödsbädd med att tala om för folk vad du tycker om dom. Då kanske du blir för svag för att kunna räcka fingret....

Ja inte alla kanske vi vill räcka fingret åt men en del kanske, men varför vänta tills vi ligger på dödsbädden med att göra det?
Varför inte göra det idag?
Om man vill räcka fingret åt någon så kanske det är samma sak som att man vill säga till dem att man inte vill ha dem i sitt liv, och varför vänta då tills man nästan är död innan man gör det?
Varför ha någon kvar i sitt liv som man inte vill ha där?

Varför kan jag inte svara på men jag vet att jag väntar inte, om någon är elak mot mig och även om jag säger till dem fortsätter så ja då säger jag hellre vad jag känner nu och låter dem få gå ut ur mitt liv redan nu, jag väntar inte.
Nej det är ingen lätt uppgift men när jag väl gjorde det så var det skönt och det enda jag ångrar är att jag inte gjort det flera år tidigare.

Men varför vänta med att berätta för någon vad du känner? Säg det idag för du vet ju inte hur din morgondag ser ut och rätt var det är så är det försent att säga det. Du kanske finns kvar men den du vill säga vad du känner för kanske inte finns kvar och ja då har du missat den chansen.

Så istället för att vänta säg det du känner för dem du har runt dig idag och lyssna vad dem säger till dig.
För även om vi tror vi gillar alla så kanske det är någon som vill räcka fingret åt oss.......

Gillar

Kommentarer