Vann rätt låt eller?

Haft en mysig dag med barnen och även äldsta dottern kom förbi med sin lilla tjej så ja mina tjejer vart jätteglada. Och hon är mysig vårat lilla charmtroll och kan charma vem som helst. Kollat på Melodifestivalen med tjejerna och även om jag tyckte om vissa låtar så gjorde inte alla det men jag gillade verkligen Anna Bergendahl och det gjorde även andra så hon gick vidare men inte Linda Bengtzing. Och ja jag gillade hennes låt men det gjorde inte så många andra. Men vi får se sen i stora finalen vad man tycker om alla låtarna som gått vidare då. Men oavsett vad man tycker så visade svenska folket vilka låtar dem gillade bäst och som fick gå till finalen och vilka som kan få en chans till och jag måste nog säga att svenska folkets val var inte dåliga val i kväll.

Ska åka över till äldsta dottern i morgon och pyssla om hennes fötter lite då vi inte hann göra det idag och sen köra över lite saker hon ska få av mig. Sen får vi se om vi hinner göra en sak till men ja det kan jag berätta om imorgon ifall vi kommer iväg på det.
Men spännande ska det bli i alla fall.
Återstår att se i morgon hur mycket vi hinner med.

Barnen har gått in i sina rum och jag har myst ner mig i soffan och kikar lite på tv innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer