Vann rätt låt?

Ja idag var nog alla överens och han var en given vinnare redan när han sjöng och ja det vart rätt låt, om du frågar mig, som vann. Vi alla här hemma trodde han skulle vinna så vi är nöjda och glada. Min dag har varit lugn, skön och ja även om jag gjorde lite tråkiga saker som att tvätta, hänga den och plocka i och ur diskmaskinen så är jag nöjd med min dag och även fått slappa framför Netflix med lite serier medans barnen roat sig på egna håll.

Fick hem matkasse och valde att göra en kycklingburgare som var riktigt god och ja vi åt med god aptit och detta är en rätt jag kan tänka mig göra fler gånger för den vart omtyckt och är lite annorlunda mot de vanliga burkarna vi brukar göra.
Imorgon ska det nog bli lax har jag tänkt mig så det ser jag fram emot och ja jag älskar lax precis som sonen men döttrarna får ta torsk istället om de hellre vill ha det.

Så nu är det snart dags att byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,
Jag hejjade också på Tusse. Direkt när han framförde sin låt första gången för kvällen så kändes det som att det var vinnarlåten. Konstigt för under alla delfinaler och allt som varit så tyckte jag inte att jag hade hittat någon favvo, men ikväll klickade det 😊
nouw.com/jopphejjdihejjda
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja han var en verklig vinnare idag och när han vann delfinalen så var jag inte direkt imponerad men igår så ja han var en vinnare redan vid första tonen 😊
nouw.com/positiv5barnsmamma
MariasVardag
MariasVardag,
Jag trodde på Tusse 💪🏼🥳
nouw.com/mariasvardag
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja han var riktigt bra igår 😊🥰
nouw.com/positiv5barnsmamma
majsansnajsan
majsansnajsan,

Jag gillade Tusse,och även Eric Saade.

nouw.com/majsansnajsan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Fanns många bra i år så det var svårt 😊
nouw.com/positiv5barnsmamma