Väldigt nöjd med dagen.

Tänk om man kunde ha så här varje dag haha men nja då skulle jag nog tröttna och bli väldigt rastlös men just idag har det varit skönt att ha en lugn dag. Vi har gjort det som passat oss in och vi fick sällskap av äldsta barnbarnet en stund under dagen.
Lilla E och han spelade lite spel på hennes xbox och jag passade på att vila lite och se några avsnitt ur förhäxad och ja den var lika bra som jag mindes hihi

Sen avslutade jag och tjejerna kvällen med lite tv och en massa gottis och ja sonen kom ut och smakade av allt han också. Så mycket bättre på tv och sen bara njuta av kvällen är en perfekt avslutning på dagen.
I natt ställer vi om klockorna och sen är det vintertid igen ett tag, och ja det kommer nog bli en omställning i några dagar men sen har man kommit in i det igen. Så det kommer nog gå bra hoppas jag hihi men det kommer kännas första dagarna så det är väl bara acceptera läget helt enkelt.

Men nu tänker jag mysa ner mig i soffan en stund till innan det är dags att byta ut den mot soffan så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer