Vaknar denna lördag till en dag med strålande solsken.

​Godmorgon njuter av min morgon med strålande sol som skiner in genom fönstren och kaffet i muggen bredvid mig och jag njuter för fullt. Vakna i natt av en bil med hög musik åkte förbi, inte ofta jag blir väckt av sånt men ja jag sov nog lite oroligt i natt och vakna lätt. För jag vakna en gång till sen men kunde lätt somna om strax innan 4.
Känner mig ganska utsövd och det är skönt då jag har en dejt med tvättstugan idag och även en tur till lekparken med minsta tjejen är inplanerad. Handla lite lördagsgodis står på agendan också.

Ska börja förbereda mig för jobb som är nästa vecka men kommer ha lite mjukstart så det kommer bli lugnt och bra. Men ser fram emot hösten då det kommer bli lugnare med jobb och mer tid med trollen. Även om jag älskar mitt jobb så betyder barnen mer för mig och tiden med dem. Det är vad jag vill dem ska minnas, tiden jag gett dem. För det är det jag minns med min barndom, tiden mina föräldrar la ner på oss barn. Och ja det har inte så mycket med vad vi gjorde utan att vi gjorde det tillsammans.
Som när pappa poppade popcorn och lyfte locket och det vart popcorn i halva köket haha det är såna saker man minns eller som när han ställde sig och spola vatten och gjorde en isbana ute på gården så vi barn kunde åka skridskor. Jag har många såna minnen när han gjorde saker med oss barn och ja det är sånt man minns. 

Myser ner mig i soffan en stund med mitt kaffe och väntar på att jag ska få dra igång dagen lite smått med tvättstugan och frukost med trollen.
Ha en härlig dag kram kram 

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Vad jobbigt, det händer här också. Ha en fin dag.
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det är inte ofta det händer men ibland så...
Tackar o du med får ha en fin dag.
nouw.com/positiv5barnsmamma
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Minnen är härligt, ibland dyker dom bara upp
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det kan dem vara 😊
nouw.com/positiv5barnsmamma