Vakna varje morgon med tanken att något underbart håller på att hända.

Wake up every morning with the thought that something wonderful is about to happen.

Vakna varje morgon med tanken att något underbart håller på att hända.

Ja vad fokuserar du på när du vaknar på morgonen? Det påverkar hela din dag.
Jag försöker vakna varje morgon med en inställning att det kommer bli en härlig och fantastisk dag.
Nej då ibland händer det dåliga saker MEN jag brukar inte ägna dem så mycket tid och det brukar göra att mina dagar färgas av glädje och även om det finns problem så vet jag att det kommer lösa sig så småningom.

Vad vi säger till oss själva är något vi kanske inte alltid tänker på men som ändå är något vi ALLTID lyssnar på.
Så vad väljer du? Glädje och en härlig känsla i kroppen varje dag eller det negativa och sånt som skapar en oro i kroppen.
Du har det valet VARJE morgon, men vi tänker inte alltid på det utan stressar upp och nej skit bilen startade inte och du kommer sent till jobbet och har en chef som är tjurig för du missade det där viktiga mötet för företaget. Ja så kan en dag se ut MEN du kan även se det på ett annat sätt, ja bilen ville inte starta så du fick en tur med kommunala transportmedel och fick lite egentid att tänka på något eller bara njuta av resan och chefen fick ge någon annan en chans att se till att det där viktiga mötet gick bra och även om chefen är tjurig på dig när du kommer så gick mötet bra för din kollega fick visa sina kunskaper.

Vi kan alltid välja vad vi fokuserar på och ja DU har det valet varje morgon.
Så även om det händer saker som du inte kan förutse så kommer det lösa sig om inte annat så kan man boka om mötet och ändå få det där viktiga mötet till en bra sak. Vi är mänskliga och ja det händer saker i allas liv och inte allt kan vi förutspå men vi kan ändå välja hur vi ska se på det.

Och vem vet vilka underbara saker du kan få vara med om idag? Eller varje dag?
Vi vet inte så varför inte förvänta oss det bästa istället för att det värsta ska hända?

Gillar

Kommentarer