Vakna till en grå och regnig morgon.

​Godmorgon vakna till en grå värld utanför som var regnblöt, men det är varmt fortfarande även om det är lite svalare än i går. Tycker det är skönt med lite regn även om det skulle behöva komma mer då det råder bevattningsförbud på många håll. Och naturen behöver det för att kunna fortsätta växa och frodas. Och jag tror vi med behöver det så vår kropp får lite vila över all värme och sol som varit ett tag nu. 

Idag är det åter jobb på agendan och det ska bli intressant att se vad som händer idag men det kommer nog bli en bra och lugn dag. Har inte så mycket inplanerat utan vi får ta dagen som den kommer och det kan vara skönt det med.
Kanske en kortspel stund med lilla E kan vi nog hinna med om hon vill eller något annat spel. Ska nog ta och gå igenom spelen vi har och kolla om vi ska inhandla några nya till hösten. Uno har vi lyckats förlagt här hemma eller om några kort fått fötter så ja det har vi beställt ett nytt så det väntar hon med spänning på. Och det är roligt att ta fram något spel och samla trollen och spela lite ibland, det brukar uppskattas lika mycket av dem som av mig.

Nej nu tror jag att jag myser ner mig i soffan en stund och kikar lite på något avsnitt medans jag väntar på att trollen ska vakna så vi kan fixa lite mysfrukost.
Ha en härlig dag kram kram 

Gillar

Kommentarer