Vakna av en sol som sken in genom fönstret.

Godmorgon söndag morgon och jag är vaken tidigt, vaknade av att solen sken in från fönstret och trodde klockan var mer än 4:30 haha men men det är ju skönt man kan krypa ner och somna om en stund. Men sen strax efter 6 så gick jag upp och njuter nu av en god kopp kaffe. Gillar att sitta med min kaffekopp och njuta av solen som skiner in och värmer huset lite innan resten av familjen vaknar.

Och jag får en chans att vakna till, och det kan ju vara bra hihi Söndag och jag brukar ju reflektera över veckan som varit och ja det kommer jag göra idag med men får ta det till kvällen. För just nu så njuter jag av solen och mitt kaffe medans tankarna flyger fram och tillbaka. Har ju en del födelsedagar som kommer och har börjat fundera på vad man ska köpa till dem.
Ena dottern är redan klar då hon redan sagt vad hon vill ha och det är redan beställt men jag ska ändå köpa något mer men vet inte riktigt vad men ja hon är ändå ganska lätt att komma på vad hon ska ha. Sonen och äldsta dottern är värre.

Nej jag tror jag ska mysa ner mig i soffan en stund till innan det är dags att börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ja det tycker jag också. Vaknade tidigt men jag är jätte glad för att solen skiner 😃
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja man känner sig lite piggare när solen skiner så fint 🌞😊
nouw.com/positiv5barnsmamma