Vägra behandlas illa

Godmorgon uppe med tuppen idag 😊 jobb står på agendan innan jag tar helg så det är väl bara att sparka igång dagen lite smått.

Längtar lite tills jag kan börja julpynta och börja förbereda allt gott vi ska äta under julen. Har även planerat in lite längre ledighet under barnens jullov 😊

Något jag funderat på är hur olika människor reagerar i olika situationer. Tex går du igenom något jobbigt så antingen accepterar du det jobbiga och lär dig något av det eller också så kämpar du emot o mår sämre av det.
Jag vet att två vänner kan träta o va osams men oftast så blir man sams igen efter ett tag o lärt sig att just det man vart osams om ska inte förstöra vänskapen utan man pratar igenom o accepterat att man har olika åsikter. Sen finns det såna som inte kan acceptera att man har olika åsikter men då är det upp till dig om du ska ha kvar den personen som vän eller tillåta att den kör över dig för att den vägrar inse att du har en annan åsikt. Kan va tufft att lämna en relation även om det är en vänskapsrelation men man ska aldrig tillåta sig att bli dåligt behandlad av någon.

Nej nu är det dax att sparka igång dagen lite smått 😊 kram kram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229