Vad tar du för givet?

Wow haft en härlig dag och har massor med energi kvar det är så härligt :) Har hunnit måla klart bilden jag börja med i går och det är en skön avkoppling :) Så nu njuter jag och slappar i soffan innan det är dags för vila så jag orkar med morgondagen.

Idag har det varit en bra dag och jag har fixat lite mer med vikarierna så nu är det "bara" två turer kvar som jag måste tillsätta innan jag blir klar! Känns ganska skönt. Så jag är nöjd :)

Vad är du nöjd med av det du gjort i dag? Finns säkert massor om du tänker efter. Eller säger du nää det finns inget det har varit en skitdag. Men kom du upp ur sängen i morse eller har du legat där hela dagen? Eller har du lagat någon mat eller är du fortfarande hungrig?
Det finns massor av saker vi tar för givet, men hur skulle vi klara oss utan rinnande vatten eller elektricitet? Utan telefon eller internet?
Vi hade en situation här i byn där jag bor i går då alla Telias kunder förlorade internet, telefoni samt tv-kanaler om de hade det via Telia. Alla andra förlorade "bara" det fasta internet. På jobbet hade internet krånglat med så jag vet hur mycket det kan ställa till skada när man är van att det fungerar.
Och samhället i dag idag är uppbyggt på att alla ska vara uppkopplade och online så mycket som möjligt, men den dagen det krånglar så märker man hur skört det är:)

Nej nu ska jag se klart tv o sen få lite vila :) Natti natti
Två av mina bilder jag gjort :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229