Vad som är avsett för dig kommer alltid att vara ditt.

Give people time. Give people space.
Don't beg anyone to stay.
Let them roam.
What's meant for you will always be yours.

Ge människor tid.
Ge människor utrymme.
Be inte någon stanna.
Låt dem vandra.
Vad som är avsett för dig kommer alltid att vara ditt.

Ja det som är avsett för dig kommer när du är redo eller när du behöver det. Ja kanske inte när DU anser du behöver det utan när det är din tid för det. Vi har alla olika vägar att gå på livets väg och jag tror mycket är förutbestämt även om vi behöver gå igenom vissa saker för att vi ska lära oss något eller för att vi ska lära någon något.

Ge varandra utrymme och tid kan vara bra och att inte stressa varandra. Om jag är redo för något så kanske inte du är det och då behöver du mer tid eller utrymme för att bli redo och stressar jag dig där så blir det bara fel.
Om en person inte vill finnas i dit liv så låt den gå, be den inte stanna. Även om det känns svårt att se den gå så kom ihåg alla minnen ni skapat tillsammans och det kan finnas någon annan runt hörnet.
Låt dem vandra dem som vill det. älskar dem dig så kommer dem tillbaka annars var det nog inte meningen.

Vi är alla människor med olika behov och olika vägar att gå genom våra liv, så även om det gör ont när någon går så kan det vara för både ditt och deras bästa. Ni kanske möts igen men annars får du njuta av minnena ni skapade tillsammans och se fram emot alla nya minnen du kommer skapa med dem nya människorna du kommer möta på din väg genom livet.

Gillar

Kommentarer

Vegoztyle
Vegoztyle,
Sååå sant❤️
nouw.com/vegoztyle