Vad andra tycker om dig är inte viktigt.

Vad andra tycker om dig är inte viktigt. Det viktiga är vad du tycker om dig själv.

Nej vad andra tycker om dig spelar ingen roll, för folk kommer ha åsikter om dig oavsett vad du säger eller gör så låt dem prata och fortsätt leva ditt liv. Det enda som betyder något är vad DU själv tycker och tänker om dig själv!
För oavsett vad du tror så när du säger något till dig själv så lyssnar du och om du har kritiserat dig genom åren så har du antagligen lyssnat och till slut tror du på det.

När du börjar säga positiva saker till dig själv så ja du kommer lyssna på det med och dina tankar om dig själv är dem som verkligen betyder något och du är en fantastisk människa, det får du aldrig glömma!
Ja vi kan vara ganska elak mot oss själva och nej vi skulle aldrig acceptera att någon annan säger så elaka saker som vi ibland kan säga till oss själva.

Du har ett liv och det är ditt att göra vad du vill med det. Så vad andra säger eller tycker om dig eller ditt sätt att leva ditt liv är inget som betyder något, låt dem prata eller tycka vad dem vill, för det gör dem oavsett om du vill eller inte.
Det enda som betyder något är vad DU tycker! Så gör saker du känner dig stolt över, sånt som du vill och tycker om, så du kan tycka "Fan vad bra jag är". Var stolt över dig själv, för du gör det bästa du kan och det är exakt det du är bäst på, att vara den du är!

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det är absolut sant
nouw.com/enitalienareisverige