Vad andra tycker om dig är inte viktigt.

Vad andra tycker om dig är inte viktigt.
Det viktiga är vad du tycker om dig själv.

Ja vad spelar det för roll vad andra tycker är viktigt eller inte de ska ju inte leva ditt liv.
Det enda viktiga är väl ändå vad du tycker om dig själv och ditt liv.

För ja vi kommer alltid ha såna människor runt oss som har åsikter om våra liv och val vi gör här i livet. Men vad spelar det för roll vad andra tycker? Det är ju faktiskt våra liv inte deras! Börja inse vad som är viktigt för dig och vad du tycker om dig själv. För det är faktiskt du som ska leva med dig själv och de val du gör i ditt liv.
Så börja göra det som du tycker är viktigt och det är viktigt att du börjar tycka om dig själv.
För du ska leva med dig själv resten av ditt liv och varför inte tycka om den personen du ser i spegeln varje morgon för det är enklare att älska den personen och göra bra val än att ständigt avsky den man ser i spegeln och hata allt som finns i livet.
För bara DU kan förändra ditt liv och de val du gör så se till att göra dem som du gillar och börja inse att när du börjar tycka om den du ser i spegeln så är det lättare att tycka om valen du gör i livet.

För när du börjar gilla dig själv så kommer du göra val som kommer vara såna du kommer tycka om för det finns ingen anledning att bråka med sig själv, det är en fight du aldrig kommer vinna.
Så börja se på det som är bra med dig själv, för tro mig det finns saker hos alla som man inte är nöjd med.
Men vissa väljer att fokusera på dem bra sakerna i stället för de dåliga och ja det gör saken lite lättare att börja tycka om den man ser i spegeln.

Så strunta i vad andra tycker om dig och inse att det viktiga är vad DU tycker om dig själv.

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det är verkllgen så ❤
nouw.com/enitalienareisverige