Va det rätt tidpunkt när jag blev mamma?

Jag vart utmanad av @6barnochfru

Va det rätt tidpunkt när jag blev mamma?

Jag var 18 år första gången jag vart gravid och var så lycklig, men det visade sig vara fel på fostret så det slutade med en sen abort där jag fick föda fram fostret och det tog två år till innan jag vågade bli gravid igen och den graviditeten vågade jag inte ha så stora förhoppningar, jag vågade inte vara glad över magen eller något för jag var rädd att det skulle gå fel och att jag skulle förlora det fostret med.
Men den 3 maj 1993 så födde jag en liten son som var den vackraste i mina ögon och jag var så stolt och fruktansvärt lycklig. Sen tog det två år till hans lillasyster föddes och jag var ännu lyckligare och min värld var komplett.
Därefter så vart jag ensamstående och jag var nöjd med mitt liv som ung mamma, men sen träffade jag en ny man och började hoppas på den där stora familjen som jag alltid drömt om :) Och vi fick två barn med två års mellanrum när jag var 32 och 34 och jag älskade min växande familj :) Sen vart det inte riktigt som jag planerat då vi gick isär och jag vart ensam med 4 barn. Men jag älskade alla mina barn även om det va en tuff period då mina äldre var i tonåren och de andra små men jag älskade varje minut av det :) När jag vart 39 så vart jag oplanerat gravid och ja det är en historia i sig men vi bestämde att behålla barnet och i v12 så fick jag blödningar och vi trodde jag fick missfall och det vart väldigt mycket slitningar i förhållandet så det tog slut men jag misstänkte strax efter att det va något som inte stämde för magen försvann inte utan vart bara större så jag tjatade till mig ett ultraljud och då upptäckte vi att lilla skrutt låg där inne och mådde bra men hennes tvilling hade vi förlorat! Så nu stod jag där gravid och ensamstående i v 16. Det var väldigt omtumlande men jag var glad och lycklig så lite mindre än 3 månader innan jag fyllde 40 så föddes min minsta lilla skrutt som är en stor glädje för oss alla och väldigt bortskämd :)

Jag har alltid velat ha en stor familj och det har nog alltid varit en dröm hos mig för jag vet att min farmor berättade för mig att jag alltid sagt att jag skulle ha 6 barn, nu vart det "Bara" 5 men jag är nöjd. Så en stor familj har alltid varit något jag velat ha och jag har alltid tagit hand om andra barn, som 6 åring tog jag hand om mina syskon o senare när jag var i tonåren var jag ofta barnvakt åt andras barn och jag älskade det :)

Ja för mig var det helt rätt tid att bli mamma, även om jag bara var 20 första gången, men jag hade längtat sen jag var 15 men ville ha fast förhållande, jobb och egen bostad först och ja det hade jag när jag var 20.

Så barn har alltid funnits i mina framtidsplaner :)

Så nu utmanar jag

@farmorlena

@MotherToAPrince

@Storstadsmamman

@bolmgren

@TheQueenieSe

Hoppas ni vill anta denna utmaning :)

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Ska svara på under dagen 😊nouw.com/bolmgren
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Vad roligt 😊 ser fram emot att läsa det sen 😙nouw.com/positiv5barnsmamma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229