Utvecklingssamtal och inskickad hemtenta.

Varit på utvecklingssamtal och ja jag är inte förvånad att det går så bra som det gör för dottern och att dem är medvetna om hennes problematik är ju superskönt, även om inte alla runt oss har förstått det riktigt än.
Men jag har börjat landa i det på samma sätt som dottern och ja vi försöker resonera oss fram till olika lösningar och jag tror vi har hittat lite av vårat egna sätt att hantera vissa saker. Och även om det blir konflikter emellanåt så ja dem brukar lösa sig fortare nu än tidigare så det är superskönt.

Haft båda äldre barnen hemma idag och ja det är alltid roligt när dem kommer och hälsar på och jag gillar det. I
dag har jag skickat in min hemtenta och det känns jätteskönt och imorgon ska jag se över lite hur vi ska lägga upp och göra vårat examensarbete för det ska in efter praktiken och det kan ju vara bra att veta vad man ska skriva om. Men det känns att det börjat avrundas och vi har inte långt kvar tills vi ska ut på praktik och sen är det inte långt kvar tills vi avslutar och ska stå på egna ben. Men jag tror det kommer bli superbra men även känns det lite läskigt men ja det är precis som det ska.

Nu myser jag ner mig en stund innan det är dags att byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer