Utevistelse och njuta av sol medans tjejerna lekte lite ute.

Idag har jag verkligen fått njuta av sol och värme och vi har varit ute en stund och det var helt underbart. Plockade ihop lilla växthuset och satte ut två av de krukor som stått i uterummet hela vintern så får vi se om de kan börja växa lite eller om det är för tidigt. Men ja vi får väl vänta och se tiden an helt enkelt. Sen lekte tjejerna lite och målade lite konstverk ute innan vi tog ut vattenkannan och tog bort de så nu är gången helt ren och redo att bli målad nästa gång de känner att kreativiteten pockar på.

Middagen vart en stor hit och det vart även några matlådor som vi kan njuta av i nästa vecka. Även den lilla skruttungen åt med god aptit och tyckte det var riktigt gott. Alltid roligt när det blir bra och alla tycker om det. Tror faktiskt alla är nöjda med dagen eller ja mer eller mindre alla. Får hoppas det blir lika fint väder i morgon så vi kan vara lite mer ute då och planera lite mer allt jag vill ha i trädgården.

Dagen får avslutas med film och lite soffhäng innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer