Tydligen när du behandlar människor som de behandlar dig blir de upprörda.

Apparently when you treat people like they treat you they get upset.

Tydligen när du behandlar människor som de behandlar dig blir de upprörda.

Ja hur konstigt det än låter men om du behandlar en annan människa på det sätt dem behandlar dig så blir dem upprörda, och nej dem accepterar inte det beteendet men tycker ändå det är ett beteende som är ok att vara mot andra!
Hur konstigt är inte det?

Ja såna människor ska nog inte ha åsikter om andras beteenden utan börja jobba med sina egna så dem kanske kan vara trevliga mot andra människor och inse hur dem beter sig mot andra. Men tyvärr finns det såna människor i världen som har olika personlighetsstörningar som gör att dem inte kan inse att deras beteende är fel, för säger du till dem att du blir illa behandlad så kommer dem att komma med någon förklaring som tex "Det är för att uppfostra dig" även fast du är en vuxen individ så anser dem att dem har rätt att uppfostra dig för du är inte så som dem tycker du ska vara. Eller det kan vara som så att du blir anklagad för att vara känslig om du tar upp det med dem.

Men oavsett anledning så ska vi inte finna oss i att bli behandlad illa utan om en person tar illa upp om vi behandlar dem på samma sätt som dem behandlar oss så ska vi nog vända och gå därifrån. För vi förtjänar att bli behandlade på ett bra sätt och dem som gör det ska vi vara rädda om.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229