Tuffa tider är en välsignelse, det avslöjar alltid den sanna färgen hos människorna omkring oss.

Tough times are a blessing in disguise, it always reveals the true color of the people around us.

Tuffa tider är en välsignelse, det avslöjar alltid den sanna färgen hos människorna omkring oss.

Ja det kan jag verkligen hålla med om för när du går igenom glada positiva saker så kommer många peppa dig och hylla dig men när du går igenom tuffa saker så kommer du märka vilka dina vänner verkligen är.
En del har svårt att hantera svårigheter och vet inte hur de ska stötta någon och en del tror de själva ska råka ut för det som du går igenom.... Och ja du kommer bli förvånad över vilka som står kvar och stöttar dig när du behöver det.

För det är sällan de du tror och litar på ska finnas där för alltid och hjälpa dig så som du gör för de. Många kommer dra sig undan och ja det är så livet är ibland. När du går igenom något svårt det är DÅ du verkligen kommer upptäcka vilka dina vänner är.
Och när du går igenom tuffa saker så kommer du även märka hur folk ser på dig och vilka förutfattade meningar de har om dig.
Men vet du? Det är DERAS åsikter och de behöver inte stämma med den du faktiskt är.

För vi har alla en åsikt om varandra och nej den behöver inte alltid stämma med den vi är och vi vet inte alltid vad andra tycker om oss men när vi går igenom något svårt det är då vi kommer se andras sanna färger och vi kan alltid välja om de ska få vara kvar som våra vänner eller om vi ska välja nya. För vi kommer alltid möta olika hinder på vår väg genom livet och det är då vi kommer få se de sanna färgerna på de runt oss.

Gillar

Kommentarer

Hildasahlgren
Hildasahlgren,

Så himla sant! 🌸

nouw.com/hildasahlgren