Trötta myser vi ner oss i soffan och kikar på lite revy.

Dagen har gått fort och vi har haft roligt även om minsta barnbarnet inte var lika road som vi emellanåt. Men det har gått bra och vi är trötta men nöjda och hoppas det kan bli fler gånger. Min minsta har varit riktigt gullig och sjungit och matat den lilla och ja det tyckte nog dem båda var roligt. En promenad fick vi för att handla lite och hämta paket men inte fick jag köra vagnen inte nej det skulle mina tjejer göra så ja stora E körde ner och lilla E hem. Men dem gillade det så jag klagade inte.

Men nu ska jag och lilla E mysa ner oss i soffan och kika lite på Hjalmar på 4:an och förhoppningsvis somnar vi inte i soffan hihi men ja risken finns att lilla E kan göra det för hon är bra trött efter dagen.
Lite skratt kan ju inte skada så här på kvällen och ja jag är förtjust i den där Hjalmar och önskar jag hade varit på revyer lite oftare men ja det är ju bra när dem kommer på tvn också ibland.

Myser ner mig i soffan och fortsätter titta en stund till innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer