Trötta men nöjda med dagens shopping.

Dagen gick väldigt fort men vi hann göra en massa saker i dag. Tentan kändes bra så nu är det bara att vänta på resultatet och sen se om det blir godkänt eller inte. Önskar jag hade pluggat lite mer men ja vi får se om det räcker eller inte.
Har även hunnit vara till banken med dottern som fixade lite saker där så nu är hon nöjd och sen fick vi ta en sväng förbi subway och till min lycka hade dem glutenfritt bröd idag så ja jag med köpte en macka som vi njöt av sen.

Handlade lite presenter till dem två minsta barnbarnen som fyller snart så nu är vi klara med deras paket och sen fick frysen lite påfyllning av både glass och kött och jag vet vad barnen är gladast för haha och nej det är inte köttet även om dem äter av det med när jag tillagar det. Hittade lite annat också som behövdes så det vart en del spring i affärer så jag förstår om dottern är trött för det är jag med.

Myser ner mig i soffan och kikar lite på talang med minsta dottern och sonen en stund innan det är dags att byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer