Trött men så nöjd med dagen.

Oj vilken dag, har skrattat enormt mycket och fått så mycket beröm så jag vet inte vad och ja det har verkligen stärkt mig och det känns väldigt roligt att få höra beröm för man är oftast van vid att höra det negativa och sen får man kanske höra beröm från andra vad kunderna sagt så ja det uppskattas när kunderna säger det rent ut. Det gör mig väldigt glad och stolt över mitt yrkesval.
Ja idag är en dag då jag verkligen är nöjd och tacksam över att jag valde att byta yrke och att gå från en fast heltid till timanställd var en utmaning men inget jag ångrar och ja får jag som jag vill så blir det en fortsättning på detta.

Väl hemma sen så hämtade jag en glad tjej från fritids och sen åkte vi och hämtade en glad och nöjd son som jobbat lite innan vi kom hem och dottern kom förbi och vi fick tillfälle att prata lite innan hon drog iväg till sitt sen. Japp livet som tonårsmamma är helt underbart ibland haha tur jag har min lilla tjej som nja inte är så liten längre. Men än så länge vet jag vart jag har henne, ja i några år till i alla fall.

Men nu tänker jag snart byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

Majzzan35
Majzzan35,
Så sant 💯💞
nouw.com/majzzan35
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja eller hur 😊 💞

nouw.com/positiv5barnsmamma