Trött men nöjd med dagen avslutar jag den med lite soffhäng och tv.

Vilken dag det vart, mysig dag med bara stora E hemma och även om hon hade studier så hann vi prata en hel del. Fick även samtal från en riktigt god och fin kvinna som jag kan kalla vän och även om vi inte hinner träffas så ofta så när vi väl hinner så pratar vi som om vi träffas och pratas dagligen. Den sortens vänskap är guld värd och hon har alltid sett mig och peppat mig för hon vet att jag kan klara det jag vill. Har jag en fråga så kan jag alltid skriva ett meddelande och fråga och jag vet att hon svarar alltid oavsett tid på dygnet jag skriver så svarar hon när hon har tid och oftast är det fort. Ja en sån vän skulle alla ha.

Idag har jag verkligen varit kreativ och hunnit skriva massor och jag är lite inne på att skriva en enklare version av min kurs som man kanske skulle erbjuda gratis, men ja vi får se vad det blir för nu sprutar idéerna och tankarna ut för fullt och ja jag håller i hatten och skriver. Så det ska verkligen bli intressant att se vad det kommer ge. Men jag hoppas ju att det kan bli något bra och kanske något riktigt stort. Matlagning tillsammans med stora E och sen en middag tillsammans med alla barnen vart precis så som jag ville.

Nöjd och glad över att dagen vart så bra myser jag ner mig en stund till innan det är dags att byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer