Trött men nöjd med dagen

Landat i soffan och fick ett kortare pass på jobbet än det var tänkt men det gjorde inte så mycket för det var ändå skönt att komma hem lite tidigare eftersom det regnat nästan hela dagen. Och jag hann mysa lite med minstingen innan hon la sig och det är alltid skönt att vi hinner prata lite innan hon somnat. Vart en hel del prat och skratt ikväll och jag tror de var nöjda efter besöket hos mig på mottagningen och det är så skönt att se hur de nästan dansar ut efter en behandling.

Haft en bra och effektiv dag då jag fick en hel del gjort innan jag åkte till jobbet och ja jag är nöjd med dagen och kommer njuta av kvällen nu och har tv på och kikar lite smått på tvillingbröderna som renoverar hus åt par så det blir lite av deras drömhem och ja de är duktiga och det blir riktigt snyggt. Funderar lite på hur mitt drömhem skulle se ut...Och jag kan nog konstatera att jag redan har det som är mitt drömhem eller så nära det kan bli i alla fall. Det är en härlig känsla.

Men nu är jag trött så jag myser ner mig en stund till i soffan innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

Majzzan35
Majzzan35,

Så sant 💯

nouw.com/majzzan35
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,